Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 16
0 Beoordelingen
Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen
17,99 incl. btw
16,99
Prijs per stuk
Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 15.00 besteld = vandaag verzonden!

Productomschrijving

Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen

De tri-fold smart case is gemaakt van een harde kunststof binnenkant en een kunstlederen buitenkant. De iPad mini plaatst u eenvoudig in de hoes en eventueel verwijderen gaat ook gemakkelijk. Er zijn uitsneden voor de volume knoppen, de camera, de aan-uitknop, en de laadconnector. De hoes is tevens te gebruiken als standaard wanneer u de hoes vouwt zoals getoond op de afbeelding.

Smart functie

De tri-fold case vooriPad mini (2021) beschikt over een smart functie. Wanneer u de hoes sluit zal de iPad mini automatisch in slaapstand gaan. Wanneer u de hoes weer opent zal deze automatisch weer aan gaan.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Tri-fold smart case hoes voor iPad mini (2021) - vlinders en bloemen
Laat een review achter
Versturen