Gratis verzending vanaf €15,-
banner
Categorieën
Op werkdagen voor 16.00 besteld = morgen in huis!*
payment Achteraf betalen
restore 30 dagen retourrecht
Eforyou.nl doet haar uiterste best om haar klante excellente dienstverlening te bieden. Helaas kan het soms voorkomen dat een product een fabricage fout bevat of dat u het product toch retour wilt zenden. Op deze pagina vindt u alle informatie over garantie, reparatie en retournering. 

Garantie & reparatie
Eforyou.nl geeft 1 jaar lang garantie op fabricagefouten op nieuwe producten.  U heeft volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat wil zeggen dat u het product een normale tijd goed kunt gebruiken. Mocht het product een defect hebben, dan kunt u gebruik maken van het onderstaand formulier. Wij sturen u dan een reparatie formulier die u kunt uit printen en meesturen met het defecte artikel. 

Retournering (herroepingsrecht).
Een product retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. U dient kenbaar te maken dat u het product wilt retourneren, dit kan via onderstaand formulier of door te mailen aan info@eforyou.nl. Ne het kenbaar maken heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Het product dat u wilt retourneren dient in nieuwstaat te zijn. Mocht u het ontvangen product willen retourneren, dan dient u eerst contact op te nemen met Eforyou.nl. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij sturen u dan retour instructies toe. Hebben wij het product ontvangen, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 geretourneerd op uw rekening.

Zakelijke afnemers zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Als het artikel beschadigd is of meer is gebruikt dan nodig is om het product te beoordelen brengen wij de waardevermindering in mindering op het terug te storten bedrag.

Let op in het geval van herroepingsrecht dient u de zending zelf voldoende te frankeren.