Retourneren & garantie

eforyou.nl doet haar uiterste best om haar klanten excellente dienstverlening te bieden. Helaas kan het soms voorkomen dat een product een fabricage fout bevat of dat u het product toch retour wilt zenden. Op deze pagina vindt u alle informatie over garantie, reparatie en retourneren.

Garantie & reparatie

eforyou.nl geeft 1 jaar lang garantie op fabricagefouten op nieuwe producten. U heeft volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat wil zeggen dat u het product een normale tijd goed kunt gebruiken. Mocht het product een defect hebben, dan kunt u gebruik maken van het onderstaand formulier. Wij sturen u dan instructies voor het opsturen van het artikel.

Retourneren (herroepingsrecht).

Een product retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. U dient kenbaar te maken dat u het product wilt retourneren, dit kan via onderstaand formulier of door te mailen aan info@eforyou.nl. Na het kenbaar maken heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Het product dat u wilt retourneren dient in nieuwstaat te zijn. Mocht u het ontvangen product willen retourneren, dan dient u eerst contact op te nemen met Eforyou.nl. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij sturen u dan retour instructies toe. Hebben wij het product ontvangen, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Als het artikel beschadigd is of meer is gebruikt dan nodig is om het product te beoordelen brengen wij de waardevermindering in mindering op het terug te storten bedrag.

Zakelijke afnemers zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Let op in het geval van herroepingsrecht dient u de zending zelf voldoende te frankeren.