iPhone 4s dock connector / oplaad connector - zwart

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
1 Beoordelingen
iPhone 4s dock connector zwart
3,99
Prijs per stuk
Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 15.00 besteld = vandaag verzonden!

Productomschrijving

Dit iPhone onderdeel is te gebruiken wanneer uw iPhone 4s niet meer oplaadt of wanneer de melding 'accessoire niet ondersteund' regelmatig tevoorschijn komt. Wanneer u de kapotte dock connector van uw iPhone 4s met dit product vervangt zal uw iPhone 4s weer functioneren als nieuw.

Kleur: zwart

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Bij het verkrijgen van een 2de hands iPhone 4S bleek dat er enkele pinnetjes gebogen waren en dus niet meer oplaadde. Hierdoor was ik op zoek naar een oplossing. Ik aarzelde om een reparatie te laten uitvoeren vanwege de kosten, en leek het me een beter alternatief om dit zelf te repareren. Hierdoor belandde ik al snel vanwege de lage prijs van het gezochte artikel op deze website.
Het artikel heb ik besteld, en enige dagen later heb ik deze in goede staat ontvangen, verpakt in een envelop met bubbeltjesplastic om het artikel te beschermen (datum van aankomst: 14-03-16). Via Youtube is het me gelukt om de iPhone 4S dock connector te installeren en dit verliep zonder enige na problemen.
Na installatie, merkte ik helaas al snel dat het contact soms wegviel tussen de connector en de docking connector. Dit was een initi├źle teleurstelling, en dit gebeurt op tot dag van heden nog steeds (30-10-2016). Hoe dan ook, in het algemeen houdt de connector contact en gaat het opladen moeiteloos. Jammer genoeg wil er soms geen contact plaatsvinden, alhoewel ik dit verwijt aan het feit dat ik de dock connector zelf heb ge├»nstalleerd. Al met al, is de prijs van het artikel en zijn uiteindelijke werking op een redelijk niveau. Indien de dock connector een constante connectie aangaat met de oplaadkabel of andere kabels, zou het product 4 sterren verdienen.

RvdM - 30-10-2016 20:30

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
iPhone 4s dock connector / oplaad connector - zwart
Laat een review achter
Versturen