Gratis verzending vanaf €15,-
banner
Categorieën
Voor 15.00 besteld = morgen in huis!*
payment Achteraf betalen
restore 30 dagen retourrecht
Zelf je iPhone 6 repareren?
Is je iPhone 6 defect, doordat deze bijvoorbeeld is gevallen? Of werkt de home knop niet meer en wil je deze zelf repareren? Dan hebben wij de juiste informatie en tools voor jou!

Gereedschap:
Goed gereedschap is het halve werk! Ga je enkel het scherm vervangen dan kun je toe met een eenvoudig reparatiesetje dit setje is op zich ook geschikt voor andere reparaties maar een 16 delige reparatieset maakt het een stuk eenvoudiger (en deze kun je in het vervolg gebruiken voor andere reparaties! Voer je vaker reparaties uit aan iPhones? Dan is het wellicht handig om een LCD opening tool in huis te halen!

Scherm vervangen
Het scherm is het onderdeel dat het vaakst kapot gaat door bijvoorbeeld het laten vallen of stoten van de iPhone 6. Het scherm vervangen is gelukkig ook een van de eenvoudigste reparaties om zelf uit te voeren. Let hierbij wel op dat je een scherm gebruikt van hoge kwaliteit. Schermen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en zijn gegarandeerd vrij van dode pixels! De website ifixit heeft een handig stappenplan hoe je het scherm van je iPhone 6 vervangt deze vind je hier.

Batterij vervangen
De batterij is een van de belangrijkste onderdelen van een iPhone 6. Je wilt natuurlijk dat je je iPhone zo lang mogelijk kunt gebruiken en na verloop van tijd wordt de batterij zwakker of werkt deze zelfs helemaal niet meer. Zorgt dat je de batterij vervangt door een batterij met dezelfde capaciteit als de originele batterij. Dit is vaak lastig omdat veel verkopers nagemaakte batterijen verkopen die zogenaamd origineel zijn. Op de vrije markt zijn GEEN originele batterijen beschikbaar. Wij verkopen batterijen die volledig compatible zijn en gegarandeerd de capaciteit hebben die vermeld staat daar heeft u dan ook volledige garantie op! Hier kun je een iPhone 6 batterij bestellen. Ifixit heeft een handig stappenplan hoe je deze reparatie uitvoert.

Andere reparaties
Wilt u andere reparaties uitvoeren bijvoorbeeld de aanknop, volume knoppen camera, wifi antenne? Dan kunt u er ook voor kiezen een volledige behuizing te kopen dit vereenvoudigd een dergelijke reparatie. Maar deze onderdelen zijn ook los te koop.