Gratis verzending vanaf €15,-
banner
Categorieën
Op werkdagen voor 16.00 besteld = morgen in huis!*
payment Achteraf betalen
restore 30 dagen retourrecht
Een autohouder is een praktisch accessoire als u de iPod touch gebruikt tijdens het autorijden.

Plaats de iPod in de autohouder, en het navigeren kan beginnen. Met een autohouder heeft u duidelijk zicht op het scherm en houdt de iPod goed op zijn plaats. Eenvoudig aan te brengen op het voorraam.  


Weergave:
 


Bezig met laden...
Luchtrooster autohouder voor iPhone

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone? Dat kan met deze autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook met de grotere iPhone 6 7 8 plus te kunnen gebruiken.

€ 9,95
Autohouder voor iPhone

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone? Dat kan met deze autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook de grotere iPhone plus te kunnen gebruiken.

€ 14,95
Raam autohouder voor iPhone

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone? Dat kan met deze autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook de grotere iPhone plus te kunnen gebruiken.

€ 14,95
-25%
Dashboard HUD houder voor iPhone en andere smartphones

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone of andere smartphone? Dat kan met deze autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook met de grotere iPhones gebruikt te worden.

€ 19,95 € 14,95
Baseus dashboard autohouder voor iPhone en andere smartphones

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone of andere smartphone? Dat kan met deze autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook met de grotere iPhones zoals de plus modellen en de Xs Max te kunnen geb

€ 19,95
Baseus auto luchtrooster / ventilatie houder voor iPhone

Veilig en makkelijk navigeren met je iPhone? Dat kan met deze Baseus autohouder die speciaal is ontwikkeld om ook met de grotere iPhone 6 7 8 plus te kunnen gebruiken.

€ 19,95